Oulun ooppera

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää kotimaisten oopperoiden tunnetuksi tekemistä sekä edistää ja kehittää suomalaista, erityisesti oululaista oopperamusiikkitoimintaa.

Yhdistys toimii yhteistyössä muiden musiikki- ja oopperayhteisöjen kanssa järjestäen oopperaesityksiä ja konsertteja.

Nyt teatterissa

Saaristo-ooppera: Tähtiin kirjoitettu – on sekä monologinäytelmä että konsertti. Teoksessa kuullaan 11 Toivo Kuulan rakastettua laulua, kuten Tuijotin tulehen kauan, Kesäyö kirkkomaalla ja Sinipiika sekä pianoteoksia.

Liity jäseneksi

Liittymällä jäseneksi saat valittuihin esityksiin alennettuja lippuja.

Historia lyhyesti

Oulun ooppera on yhdistyksenä ehtinyt jo kypsään ikään. Oululaiset oopperan ystävät perustivat yhdistyksen 12.12.1965 ja sen jälkeen onkin tuotettu lukuisia tuotantoja rikastuttamaan oululaista kulttuurielämää.

Oulun Ooppera nimisen yhdistyksen 8.2.1973 päivätyssä perustamisasiakirjassa yhdistyksen tarkoitus ilmaistaan seuraavasti: ”järjestää ja tukea oopperaesityksiä sekä muullakin tavalla edistää oopperaharrastusta Oulun kaupungissa ja sen ympäristössä”.

Jäsenille

Haluatko olla tukemassa oopperaa taidemuotona? Erityisesti Oululaista oopperatoimintaa?

Pienen vuosimaksun avulla voit osaltasi varmistaa, että voimme jatkossakin nauttia korkeatasoisesta oopperataiteesta. Jäsenet saavat myös alennusta tulevien tuotantojen lippuhinnoista.

Oululaista oopperatoimintaa tukemassa

Yhteistyökumppanimme